![Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5bbedd42-305e-402b-89ce-2d6cc048d306/Derivates/2484f557-4389-4015-82e7-31a26b2bb9a9.jpg)
Versões compatíveis
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 8 plum tomatoes, large, halved
- 2 garlic cloves, sliced (opcional)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 4 slices sourdough bread
- 1300 g water
- 4 large eggs, room temperature
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1954 kJ / 465 kcal
- Proteína
- 20.5 g
- Hidratos de carbono
- 57.2 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 Std. 30 Min
Mulled Wine
30 min
Guacamole
5min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Honey Parmesan Parsnips
50min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Spirulina Smoothie
5min
Halloumi Salad
20 min