Versões compatíveis
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2340 kJ / 552 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Hidratos de carbono
- 88.5 g
- Gordura
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Thai Burger
35 Min
Chicken Saag
50 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Circassian Chicken
2 godz.
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Quick Lamb Dhansak
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min