Dispositivos e acessórios
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Preparação 40min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
58 g
Energia
3979 kJ /
951 kcal
Gordura
49 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50min