Dispositivos e acessórios
Sous-vide Poached Eggs
Preparação 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
183 mg
Proteína
7 g
Energia
359 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Scrambled Eggs
10min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45min
Basmati Rice
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Bolognese Sauce
1h 15min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Grated Parmesan Cheese
5min
Mashed Potatoes
45min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min