Versões compatíveis
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g feta cheese, crumbled
- 80 g preserved red peppers (Peppadew®), drained
- 4 chicken breasts (approx. 140 g each)
- ½ tsp fine sea salt, plus 2 pinches
- ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 1 tsp paprika
- 600 g water
- 150 g couscous
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 50 g lemon juice
- 80 g olive oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2221 kJ / 531 kcal
- Proteína
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 26 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Saffron Chicken Penne
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Turkey Crumble
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min