Dispositivos e acessórios
Fire and Ice Coleslaw
Preparação 10min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
sugar75 g
-
cider vinegar120 g
-
red wine vinegar120 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
Cajun spice mix½ tsp
-
white cabbage cut in eighths, then halved500 g
-
red onion quartered40 g
-
green pepper cut in pieces (5 cm)1
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced70 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Proteína
11 g
Energia
4663 kJ /
1116 kcal
Gordura
59 g
Hidratos de carbono
115 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deep South and Cajun
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Chunky Coleslaw
5 Min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Curried Sweet Potato Soup
30 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 Std.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min