Dispositivos e acessórios
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.2 g
Energia
790 kJ /
189 kcal
Gordura
6.7 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Balsamic Spelt Salad
20min
Fish and Herb Parcel
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Veracruz Fish
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Creamed Cod
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h