Dispositivos e acessórios
Bacon, Leek and Emmental Tart
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
medium egg beaten1
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
bacon lardons200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mixed salad leaves100 g
-
balsamic vinegar for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
713 mg
Proteína
18 g
Energia
2537 kJ /
612 kcal
Gordura
51 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Quiche Lorraine
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Ham and Mustard Toasts
3h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Sausage and Bacon Casserole
50min