Dispositivos e acessórios
Tuna Pasta Bake
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne, fusilli)350 g
-
bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta30 g
-
passata500 g
-
tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)240 g
-
single cream200 g
-
water plus extra for boiling100 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1358.8 mg
Proteína
33.5 g
Energia
2746.2 kJ /
656.4 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
64.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ham Hock Potato Bake
35min
Shepherd's Pie
1h 40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min