
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- 350 g dried pasta (e.g. penne, fusilli)
- 100 g bread torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
- 150 g mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 110 g onions quartered
- 30 g olive oil plus 1 Tbsp for pasta
- 500 g passata
- 240 g tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)
- 200 g single cream
- 100 g water plus extra for boiling
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp tomato purée
- 1 pinch dried chilli flakes (optional)
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 656.4 kcal / 2746.2 kJ
- Proteína
- 33.5 g
- Gordura
- 29.7 g
- Hidratos de carbono
- 64.1 g
- Fibra
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 11.9 g
- Sódio
- 1358.8 mg
Receitas alternativas
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Chicken Noodle Soup
25min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min