Dispositivos e acessórios
Soup dumplings (xiao long bao)
Preparação 1h
Total 26h 50min
40 portions
Ingredientes
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
149.9 mg
Proteína
3.7 g
Energia
243 kJ /
57.8 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yum Cha
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Dim sum 'Shao mai'
2h
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Wafu dressing
20min
Wonton wrappers
55min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Pearl rice meatballs
2h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Wonton soup
1h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h