Raspberry chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Raspberry chiffon cake

4.1 (16 avaliações )

Ingredientes

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 300 g self-raising flour
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 40 g lemon juice
  • 160 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 eggs, separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Raspberry cream

  • 200 - 250 g pouring (whipping) cream
  • 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
  • fresh raspberries, for decorating
  • edible flowers, for decorating (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1824.3 kJ / 434.4 kcal
Proteína
7.4 g
Hidratos de carbono
41 g
Gordura
27.3 g
Gordura saturada
7.5 g
Fibra
1.2 g
Sódio
243.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas