Dispositivos e acessórios
Muhamara dip
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baba Ganoush
1h
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar seasoning
5min
Peanut chutney
10min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Baba Ghanoush
1h 30min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Muhamara dip
5min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Traditional hommus
25h 5min