Dispositivos e acessórios
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2318 kJ /
554 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Fettuccini
40 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Cobb Salad
1 Std.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Tuna Tapenade
5 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Tortilla Soup
25 Min