Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
38 g
Energia
2259 kJ /
540 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cream of Asparagus Soup
15min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chorizo Dip
25min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Baked Crab Dip
15min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Sesame Orange Chicken
1h 30min