Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Preparação 1h
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
2937 kJ /
702 kcal
Gordura
44 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Pea Pesto with Ricotta
10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Mushroom Stroganoff
30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Sweet Potato Pancakes
20min
Avocado Deviled Eggs
25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min