Dispositivos e acessórios
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
Preparação 40min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Filling
-
water34 oz
-
black rice Forbidden8 oz
-
fennel quartered8 oz
-
Granny Smith apples cored, peeled and quartered14 oz
-
pomegranate molasses1 oz
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra sprigs, to garnish6
-
fresh rosemary leaves only, plus extra sprigs, to garnish1 sprig
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Stuffed Pork Loin
-
pork loin roast, boneless butterflied48 oz
-
prosciutto thinly sliced10 pieces
-
fresh sage leaves12
-
fresh rosemary3 sprigs
Apple Cider Sauce
-
Granny Smith apples cored, peeled and quartered8 oz
-
apple cider non-alcoholic24 oz
-
unsalted butter3 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
483 mg
Proteína
41 g
Energia
2485 kJ /
594 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Feasts
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Brown Sugar Spice Rub
5min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Mediterranean Chicken
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min