Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
TM6 TM5

Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce

4.0 ( 14 avaliações )

Ingredientes

Filling

  • 34 oz water
  • 8 oz black rice Forbidden
  • 8 oz fennel quartered
  • 14 oz Granny Smith apples cored, peeled and quartered
  • 1 oz pomegranate molasses
  • 2 garlic cloves
  • 6 fresh sage leaves plus extra sprigs, to garnish
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only, plus extra sprigs, to garnish
  • 3 oz celery cut into pieces (2 in.)
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste

Stuffed Pork Loin

  • 48 oz pork loin roast, boneless butterflied
  • 10 pieces prosciutto thinly sliced
  • 12 fresh sage leaves
  • 3 sprigs fresh rosemary

Apple Cider Sauce

  • 8 oz Granny Smith apples cored, peeled and quartered
  • 24 oz apple cider non-alcoholic
  • 3 oz unsalted butter
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 tbsp maple syrup
  • ½ tsp salt to taste
  • 1 pinch ground black pepper to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
594 kcal / 2485 kJ
Proteína
41 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
49 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
483 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas