Dispositivos e acessórios
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1358.1 mg
Proteína
15 g
Energia
2366.4 kJ /
565.6 kcal
Gordura
39.3 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Salmon Miso Soup
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Chopped Asian Salad
20min
Smoky Black Bean Soup
35min