Dispositivos e acessórios
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1358.1 mg
Proteína
15 g
Energia
2366.4 kJ /
565.6 kcal
Gordura
39.3 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Taco Filling
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Goddess Salad
10 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Chopped Asian Salad
20 min