![Citrus quinoa salad with miso ginger dressing Citrus quinoa salad with miso ginger dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/416a364f-c60f-40e6-9e19-84806fcefb35/Derivates/cddc1e87-2ec5-4fa5-97cf-826c6f1f6c38.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Hidratos de carbono
- 42.8 g
- Gordura
- 15.4 g
- Fibra
- 9.9 g
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