Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Hidratos de carbono
- 42.8 g
- Gordura
- 15.4 g
- Fibra
- 9.9 g
Receitas alternativas
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Miso dressing
5 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Pea and garden mint fritters
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Satay noodle salad
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Sticky Sriracha tofu bowl
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Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Thai tofu and sweet potato cakes
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Miso coleslaw
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