Dispositivos e acessórios
Samke harra
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
768.9 mg
Proteína
43.2 g
Energia
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Global flavours
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Thai beef salad
1h 20min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Mediterranean capsicums
2h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Sicilian prawn salad
40min
Spicy eggs with tomato sauce
30min