Dispositivos e acessórios
Vegie crackers
Preparação 10min
Total 12h 10min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.1 g
Energia
667.8 kJ /
159 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
8.8 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cashew bread French toast
1h 40min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Plant-based parmesan
5min
Fig and walnut bread
3h 20min
Vegan butter
8h 5min
Pea and garden mint fritters
25min
Spelt bread rolls
1h 45min
Bliss ball rocket skewers
30min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Coconut and beetroot balls
40min
Falafel with beetroot hommus
20min