Dispositivos e acessórios
Savory Turnip Cake
Preparação 10min
Total 26h 55min
20 slices
Ingredientes
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
2 g
Energia
331 kJ /
79 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Chawanmushi
1h 15min
Homemade Soy Milk
35min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Avocado coconut ice cream
12h 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yasai Yaki
25min