Dispositivos e acessórios
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Preparação 15min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.5 g
Energia
1315 kJ /
314 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1h 30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Prawn Chow Mein
45min
Egg Fried Rice
35min