Dispositivos e acessórios
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)12
-
lemon olive oil (see tip)2 ½ Tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp30 g
-
water cold, for cooling
-
ice cubes for cooling
-
unsalted butter2 ½ Tbsp
-
dry white wine50 g
-
garlic cloves halved3
-
grated lemon zest2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing3 sprigs
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon cut in 4 wedges1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
370 mg
Proteína
10 g
Energia
1153 kJ /
276 kcal
Gordura
22 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Spaghetti Vongole
40min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Thai Mussels
25min
Onion Soup
1h
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min