
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
ou 1 tsp ascorbic acid powder - water cold, for cooling
- ice cubes for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes for garnishing
- 1 lemon cut in 4 wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 276 kcal / 1153 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Fibra
- 0.7 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Sódio
- 370 mg
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