Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1750 kJ / 416 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Keralan Fish Curry
30min
Green Curry Chicken
55min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Thai Green Curry Paste
15min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Prawn Xacuti
1h 20min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Detoxifying Thai Soup
25min
Tom Yum with Prawns
25min