Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1750 kJ / 416 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Beef Noodle Pho
45min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Chapatis
1h 30min
Sambal Belacan
10 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Seafood Laksa
25 Min