![Stir-fried Clams Stir-fried Clams](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF18DC10-BC13-4CE4-ADAE-22152E3E5E68/Derivates/6ee8927d-e8f7-407e-8572-d5035e1ba1e0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh red chilli, cut in long pieces
- 10 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g sesame oil
- 1 Tbsp soy paste (see tip)
- 2 tsp rice wine
- 1 tsp black vinegar (see tip)
- ½ tsp sugar
- 10 g spring onion, cut in long pieces (3 cm)
- 30 g water
- 400 g fresh clams, scrubbed and de-bearded
- 10 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing (see tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 898 kJ / 214 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 0.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Braised Yee Mee
30min
Curry chicken
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Char Kway Teow
15 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min