Dispositivos e acessórios
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
water2250 g
-
pandan leaves7
-
mung beans soaked for 2 hours (see tips)250 g
-
brown slab sugar160 g
-
potato starch (see tips)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
28.8 mg
Proteína
10 g
Energia
1073.1 kJ /
256.5 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Sweet Tooth
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Cantonese Steamed Fish
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Yam Rice
45min