Dispositivos e acessórios
Curried Prawns with Rice
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1306 kJ /
312 kcal
Gordura
18 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Thai Curry Noodles
25min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
English Brunch
50min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Prawn Xacuti
1h 20min