Dispositivos e acessórios
Brioche Berry Pudding
Preparação 5min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
white chocolate broken in pieces200 g
-
brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)1
-
mixed berries, frozen400 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour10 g
-
crème fraîche450 g
-
medium eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
vanilla ice cream for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
411.3 mg
Proteína
15.4 g
Energia
2900.2 kJ /
693.2 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
17.3 g
Hidratos de carbono
84.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Ham Hock Potato Bake
35min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Dauphinoise Potatoes
50min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Bakewell Tart
1h 50min
Ginger Flapjacks
1h 30min