Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 tbsp circular kelp head (opcional)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
ou 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 414 kJ / 99 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Stir-fry Chayote
25min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Lemonade
5min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Shrimp Cakes
30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Curry chicken
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Mapo tofu
15min