Dispositivos e acessórios
Sea Vegetable Stew
Preparação 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Mala Bakkwa
4h 35min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Braised Trotters
1h 10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Lemon Chicken
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chicken porridge with century egg
30min