![Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71FE933B-15D1-4ACF-8660-97C81265C955/Derivates/724f805d-6550-4443-bcf9-bb1ad6f91b3f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1056 kJ / 254 kcal
- Proteína
- 4.5 g
- Hidratos de carbono
- 14.7 g
- Gordura
- 18.6 g
Receitas alternativas
Vegetable Oat Bake
1hod. 15min
Beetroot Salad
10 Min
Cod with citrus butter
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min