Versões compatíveis
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded, to taste
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 700 g roasted red peppers, preserved, drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)
- 150 g water
- 20 g fresh basil leaves, 10 g roughly chopped
- 500 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- 200 g double cream
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g dried spaghetti
- 60 g toasted pine nuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2507.6 kJ / 599.3 kcal
- Proteína
- 32.8 g
- Hidratos de carbono
- 44.1 g
- Gordura
- 32.5 g
- Gordura saturada
- 11.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 560.2 mg
Receitas alternativas
Sausage and Bacon Casserole
50min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Beef and Bean Enchiladas
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Enchiladas
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min