Dispositivos e acessórios
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Stuffed peppers with rice
-
onions cut in halves70 g
-
garlic clove (opcional)1
-
beef mince300 g
-
white bread cut in pieces2 slices
-
mustard20 g
-
salt½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
peppers red, green or yellow4
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
long grain rice250 g
Tomato sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
28 g
Energia
2712 kJ /
648 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.3 g
Hidratos de carbono
80 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked spinach and eggs
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Creamy Tomato Soup
25min
Apple tart
1h
Fruit Nectar
10min
Sangria
10min
Pumpkin Soup
35min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h