Dispositivos e acessórios
Persimmon Pudding
Preparação 5min
Total 2h 10min
5 portions
Ingredientes
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
598 kJ /
143 kcal
Gordura
5 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan Desserts
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spiced Almond Milk
15min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Basic Millet
45min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Orange Buttermilk Chess Pie
4h 15min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1h 30min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Almond Dip
10min