Dispositivos e acessórios
Feijoa jelly
Preparação 20min
Total 27h 40min
1 jar
Ingredientes
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
45.1 mg
Proteína
7.7 g
Energia
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
38.9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
782.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Feijoas
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Plum sauce
55 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Amarula coffee
10 min
Lemon or lime butter
15 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min