Dispositivos e acessórios
Persian honeycomb bark
Preparação 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingredientes
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 335 g
Sódio
2246.3 mg
Proteína
16.7 g
Energia
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Gordura
40.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
286.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy snaps
30 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 h 10 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
The best ricotta gnocchi
3 h 45 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Everyday gourmet butter
35 min
Lemon curd
20 min
Almond toffees
1 h 45 min
Pistachio macarons
2 h 30 min