Dispositivos e acessórios
Persian honeycomb bark
Preparação 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingredientes
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 335 g
Sódio
2246.3 mg
Proteína
16.7 g
Energia
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Gordura
40.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
286.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Runny custard
15min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Tempered chocolate
40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Lime and coconut mini bundts
40min
Herb and garlic dip
5min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min