Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Preparação 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.9 mg
Proteína
1 g
Energia
448.9 kJ /
106.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Edna's lemon curd teacake
40min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Lemon curd
20min
Ginger slice
1h 35min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min