Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Preparação 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.9 mg
Proteína
1 g
Energia
448.9 kJ /
106.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hot cross bun loaf
2h 40min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Rhubarb crumble
45min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Plum paste
1h
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Apple and ginger paste
6h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Ginger fluff
50min