Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Preparação 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.9 mg
Proteína
1 g
Energia
448.9 kJ /
106.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Lolly cake
4h 5min
Gingerbread
1h 30min
Christmas cake
196h 35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Custard horns
1h 45min
Lemon curd
20min
Christmas spice mix
5min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Ginger slice
1h 35min
Ginger fluff
50min