![Lamb Spezzatino Lamb Spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30bdd504-54b5-4edf-8a9c-fb9c7d7c036a/Derivates/c04f24b4-3ff3-45e7-99bd-ba83cc49a443.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
ou 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 43 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef in Stout
1u. 40min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Basque Chicken
1u. 10min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1u. 10min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1u. 40min
Beef Fajitas
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Lamb Spezzatino
1u. 45min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Prawn and Chorizo Paella
45min