Dispositivos e acessórios
Tomato and Haddock Rice
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
red pepper cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
1 tomatotomato purée40 g
-
paprika1 Tbsp
-
long grain rice200 g
-
water650 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l)fish stock paste1 tsp
-
haddock fillets skinless, boneless400 g
-
frozen peas120 g
-
pitted green olives50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1359 kJ /
324 kcal
Gordura
15.9 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Pepper and Salami Sauce
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min