Dispositivos e acessórios
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions thinly sliced (5 mm)150 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)500 g
-
red pepper thinly sliced (5 mm)1
-
yellow pepper thinly sliced (5 mm)1
-
olive oil30 g
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
creamed coconut cut in pieces (see tip)100 g
-
basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed200 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways180 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
boiling water for cooking rice
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
520 mg
Proteína
42 g
Energia
2485 kJ /
592 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Mexican Turkey Chilli
40min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min