
Versões compatíveis
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steamed Orange Cake
- 4 oz unsalted butter cubed, plus extra to grease
- 6 tbsp orange marmalade divided
- 2 tbsp honey
- 1 orange, preferably organic thinly sliced in half-moons
- 2 ½ oz raw almonds
- 4 oz sugar
- 4 oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp vanilla extract
- ¼ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
Rice
- 1 tsp sesame oil
- 6 green onions cut into pieces
- 5 garlic cloves
- 1 oz ginger peeled, cut into pieces
- 30 oz water
- 3 ½ oz hoisin sauce
- 2 ½ oz soy sauce, light
- 2 oz brown sugar
-
2
oz Chinese cooking wine
ou 2 oz mirin - 6 oz jasmine rice
Mongolian Beef
- 12 oz broccolini trimmed, halved lengthwise
- 28 oz prime beef sirloin sliced (2 in. x ¼ in.)
- 1 tbsp all-purpose flour
- 3 green onions thinly sliced
- 1 tsp sesame seeds for garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 983 kcal / 4113 kJ
- Proteína
- 47 g
- Gordura
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Pulled Pork
4h 5min
Beef Chili
1h 5min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Beef and Broccoli Sauté
30min
Teriyaki Chicken
1h
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Sweet and Sour Pork
35min
Mexican Lasagna
1h 20min
Sesame Orange Chicken
1h 30min