Dispositivos e acessórios
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Preparação 15min
Total 30min
12 portions
Ingredientes
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only6 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve60 g
-
milk of choice, plus extra for brushing310 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
887.2 kJ /
211.2 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
4.3 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Healthy biscuits
35min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
ANZAC biscuits
40min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Porridge
15min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Basic muffin mix
30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Banana and oat mini muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
Basic berry muffins
40min
Mini cheese scones with savoury butter
30min