Dispositivos e acessórios
Coconut oat biscuits
Preparação 15min
Total 45min
32 portions
Ingredientes
-
cashews (raw, roasted or activated)120 g
-
hazelnuts (raw, roasted or activated)110 g
-
rolled oats50 g
-
desiccated coconut40 g
-
pure maple syrup (see Tips)120 g
-
virgin coconut oil (see Tips)50 g
-
coconut flour2 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.5 g
Energia
350.6 kJ /
83.5 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Almond and date bars
2h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Healthy biscuits
35min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Apple cinnamon muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Basic berry muffins
40min