![Spinach and feta muffins Spinach and feta muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ff78da8-96a5-44e3-919a-8c0ac98a5c74/Derivates/96354236-89a5-42da-8346-be56a797330d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 130 g fresh English spinach
- 40 g sun-dried tomatoes
- 100 g yoghurt
- 2 eggs
- 30 g rice bran oil
- 60 g water
- 80 g brown rice flour (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- 20 g buckwheat flour (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g Danish feta, cut into pieces (approx. 1 cm)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1151.3 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.9 g
- Gordura
- 16.5 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 560.5 mg
Receitas alternativas
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25sa 20 dk
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Apricot and carrot bliss balls
1 Std. 20 Min
Raw carrot cake
5h 30min
Healthy banana bread
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Camille carrot and almond cakes
1hod. 10min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1sa 45 dk
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Basic berry muffins
40 min