Dispositivos e acessórios
Gluten free chocolate cake with nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate and nut cake
-
butter plus extra to grease150 g
-
eggs6
-
raw almonds100 g
-
walnut halves100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
unsweetened cocoa powder20 g
-
white sugar80 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
nut butter gluten free50 g
-
hazelnut chocolate spread gluten free50 g
-
cream cheese100 g
-
whole mixed nuts to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
82.2 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1801.3 kJ /
430.5 kcal
Gordura
34.5 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
25.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Digger Construction Cake
3h
Sweet potato pikelets
45min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Pas d’évaluation
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Yoghurt cheese
24h 40min
30 second cupcakes
25min
Gluten free pizza dough
2h
Vegan orange croissants
3h 20min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Easy banana muffins
30min