Veal Pilaf

Veal Pilaf

4.6 34 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions

Ingredientes

  • Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    ½ bunch
  • garlic cloves
    2
  • red pepper cut in pieces
    70 g
  • onions quartered
    120 g
  • clarified butter
    20 g
    unsalted butter, diced
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • sweet paprika
    1 ½ Tbsp
  • hot paprika to taste
    ¼ - ½ tsp
  • veal meat sinew free, boneless, diced (3 cm)
    600 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • lemon peel (approx. 2-3 cm)
    1 piece
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp
  • water
    250 g
  • long grain rice
    150 g
  • sour cream for serving
    2 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 527 kcal / 2204 kJ
Proteína 41 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 54 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...