Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
ou frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 14 g
- Sódio
- 1037 mg
Receitas alternativas
Pumpkin soup
35min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Creamy Pea Soup
40 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Curried Butternut Cream Soup
35min