Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
ou frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 14 g
- Sódio
- 1037 mg
Receitas alternativas
Liver Cake
1h 50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Seafood Risotto
40min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Seafood Rice
1h 15 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Sautéing Turkey Strips
Nenhuma avaliação
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min