Dispositivos e acessórios
Deconstructed Lemon Tarts
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Base
-
cinnamon biscuits (e.g. Speculoos), halved80 g
-
unsalted butter diced15 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, white pith and pips removed, quartered1
-
unsalted butter diced70 g
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
caster sugar125 g
Meringue
-
caster sugar90 g
-
egg whites from medium eggs3
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
258 kJ /
62 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tap.cook.eat
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Cheese Soufflés
45min
Panna Cotta
6h 15min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Profiteroles
2h 15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5h 35min
Black Forest Trifle
1h 45min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Lemon Tart
4h 30min