Dispositivos e acessórios
Spinach and Ricotta Ravioli
Preparação 1h
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
1632 kJ /
390 kcal
Gordura
16.1 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of the Med
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Gnocchi
1h 40min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Fresh Pasta Dough
1h
Pizza with Courgettes
2h 40min
Potato gnocchi
1h 15min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Bordelaise Sauce
55min
Pudla with Spinach and Paneer
1h