Pasta with Vegetable Ragout

Pasta with Vegetable Ragout

4.5 295 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Ragout
  • olive oil
    30 g
  • garlic clove
    1
  • onions sliced
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomato sauce
    400 g
    tomato passata
  • water
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    5
Pasta
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • dried pasta (e.g. penne)
    320 g

Nutrição por 1 portion

Energia 407 kcal / 1713 kJ
Proteína 12 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 63 g
Gordura saturada 1 g
Sódio 749 mg

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