Dispositivos e acessórios
Camembert with cranberries and almonds
Preparação 10min
Total 30min
12 portions
Ingredientes
-
brown onion peeled and cut into halves50 g
-
dried cranberries (see Tips)80 g
-
salted butter40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
Port1 tbsp
-
slivered almonds50 g
-
water500 g
-
Camembert cheese (uncut wheel)900 - 1000 g
-
crackers or other savoury biscuits, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
536.5 mg
Proteína
17.2 g
Energia
1396.7 kJ /
332.6 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Carrot, feta and mint salad
40min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Baked artichoke dip
35min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min